fredag 28 november 2008

Avenue Q till SkövdeImorgon kommer den hyllade föreställningen av musikalen Avenue Q till Skövde! Se till att vara på plats kl.18.00 vid Stadsteatern för att uppleva ett unikt tillfälle och troligen en kväll du sent kommer glömma. Föreställningen har gått för fulla hus i engelsk version både i USA och England, och även den svenska versionen med bland andra Jakob Stadell och Linus Wahlgren i ensemblen har fått mycket goda betyg.

Utdrag från Riksteaterns hemsida, där även bilden är lånad från:

"Följ med till Avenue Q, den kanske sunkigaste gatan i New York. Här träffar du ett gäng i 20-30-års-åldern i en humoristisk drift med vuxenlivet. Du får ta del av deras kärlekshistorier, spruckna drömmar, vänskap, karriärer och sköna attityd under tiden de söker efter meningen med livet.

Karaktärerna i föreställningen gestaltas av en imponerande allians av dockor och artister. Till det yttre kan Avenue Q påminna om vissa av barndomens tv-program. Det är dockor, glada sånger, lådor som får liv och börjar sjunga. Men missta dig inte; detta är en föreställning som tar upp frågorna och problemen i livet runt 30. "

Mera information om föreställningen i Skövde finns här!

Inga kommentarer: