tisdag 4 oktober 2011

Sarenbrant serverar en ny deckarserie


Om man bara kan komma över det faktum att den ena boken heter I stället för dig istället för Istället för dig som i mina öron låter helt bananas är det här en trevlig liten deckarserie av Sofie Sarenbrant.

I första delen av serien Vecka 36 får vi möta två huvudpersoner i form av två höggravida kvinnor, och det är ju inte speciellt ofta som det händer. Den ena av kvinnorna försvinner spårlöst och den andra är hennes bästa vän. Jag vill inte riktigt avslöja vad som sker i del två, men jag kan säga så mycket som att den utspelar sig 16 år senare i tiden än vad del ett gör.

För dig som gillar författare som Camilla Läckberg, Mari Jungstedt och Denise Rudberg så är detta troligtvis en perfekt serie för dig att gräva dig ner i. Lagom lättsmält men väldigt spännande, och man vill inte sluta läsa förrän boken är slut. Jag är ganska övertygad om att sviten kommer fortsätta i flera böcker till.

Bilderna är lånade från http://www.adlibris.com/.

2 kommentarer:

Monika sa...

Nu vet jag ju inte om det har ändrats, men när jag gick i skolan och lärde mig skriva så skrevs faktiskt i stället, precis så, i stället. Fullkomligt normalt för mig alltså.

Anna-Karin sa...

Enligt svenska skrivregler är det helt korrekt, men jag tycker det känns knasigt för mig personligen. Kul att du hittat hit!