måndag 2 januari 2012

En ny journalistfavorit och ett nyårslöfte


Efter att ha tragglat med Annika Bengtzon (Liza Marklunds journalistiska hjältinna) i så många år känns det skönt att ha hittat en ny favoritjournalist att följa.

Serien om den unga, nyutbildade journalisten Frida Fors har helt gått mig förbi. Tills nu. Det finns två böcker, (hittills?) och författaren bakom är inte direkt en doldis. Carin Hjulström är främst känd som journalist själv och även som programledare. Dessutom har hon varit gift med en av Göteborgs roligaste män, Stefan Livh från radioprogrammet Rally. Bara sånt gör ju att det blir lovande på rolighetsfronten. Och roligt blir det. Befriande böcker om vanliga saker, heja Carin!

Bloggen har ju verkligen gått på halvfart på sistone, men nu blir det ändring på detta. Minst en gång i veckan ska det skrivas, jag lovar och svär. Håll utkik på måndagarna framöver för det är då det är störst chans att det händer något här.

Bilderna kommer från Adlibris.

1 kommentar:

Maria sa...

låter som böcker för mig för tillfället. Jag kommer verkligen inte igång med min läsning. Så trist men inga böcker vill fånga mitt intresse. Kanske ska försöka med dom här.

ha de!