fredag 17 april 2009

Mera bra musik - från Sverige denna gångVar det en slump att jag har den här tröjan på mig idag och sen hör Kräm (så nära får ingen gå) på radion för första gången på evigheters evigheter? Jag undrar allt jag. Programmet på radion var Spellistan i P3, ett riktigt bra program om man gillar musik som går varje fredag kl.13.00 med Olle Garp som programledare. Två riktiga musiknördar, Karin Gunnarsson och Germund Stenhag, battlade i det annorlunda ämnet "Parenteslåtar". Det gick till så att de valde ut tre paranteslåtar var och sen fick en kille som bestämt battle-ämnet välja vem som valt bäst låtar. Mycket underhållande!

Eftersom det är fredag och solen skiner är jag på ett extremt bra humör och soundtracket till den här finafina dagen i Kent-väg är som följer:
1. Revolt III (Hagnesta Hill)
2. Halka (Verkligen)
3. Jag vill inte vara rädd (Kent)

Det finns en väldigt bra bok med samlade artiklar om Kent som jag recenserat här på bloggen tidigare, och den recensionen hittar du här.

1 kommentar:

Thomas sa...

Nu har ju inte jag läst boken :) är lite trög när det kommer till böcker. Jag gillar böcker men eftersom jag läser så sakta så hinner jag nästan tröttna ibland innan jag har läst ut dem, kan ju vara för att boken inte är så bra kanske. Jag har hållit på med The Shining i ca 5 år nu och än har jag inte läst ut den. Jag börjar bra men sen blir boken liggandes och efter ett tag så är den bortglömd och då kan jag börja på någon annan bok. Jag hade tänkt att jag ska börja lyssna på talböcker men det har inte blivit av, kommer kanske :)